Zin om geïnspireerd te worden i.p.v. een avond tv kijken maar wel zin om op de bank te ploffen?

Eens per kwartaal geef ik een training d.m.v. het schoolbord in mijn woonkamer. De training geniet je vanaf mijn bank in een ontspannen en informele sfeer, geniet je van een kop thee/koffie en een gezonde snack.

De trainingen bevatten didactische aspecten, verschillende werkvormen en je gaat de kennis meteen fysiek toepassen. Hierdoor worden al je zintuigen gebruikt zodat alle lessen direct in je brein worden opgeslagen en je er direct mee aan de slag kan gaan.

Dit zijn de onderwerpen;

Zelfliefde

Waar je ook naar toegaat, je neemt jezelf mee. Stress is de grootste kwaal voor je lijf en liefde de grootste healer. Balans binnen moeten en willen is de oplossing maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Kom langs en begin jouw pad naar een liefde vol en moeiteloos leven! De kennis is duizenden jaren oud maar door de middelen van nu, fijn samengevoegd.

Persoonlijk Leiderschap

Heb jij je eigen plan voor je leven? Als je je eigen plan niet maakt, maakt een ander die wel voor je. Met een plan krijg je de wind in de rug en wordt je kapitein op eigen schip. De antwoorden op je persoonlijke levensvragen zitten al in je, ik help je het eruit te halen. Door gestructureerd je dromen na te leven kan je moeiteloos je ideale leven vormen.

NLP Mindset

We weten vaak wat we moeten doen maar ons ertoe zetten is wat anders. Alles maakt en staat bij je mindset en de verbeteringsmogelijkheden zijn oneindig. Heb jij echter geen idee waar je moet beginnen en hoe je hier structureel en praktisch mee aan de slag kan? Reserveer je plek want dit gaat voor jou een gigantisch verschil maken!

Public Speaking

Weet jij wat de snelste manier is van carrière maken? Wat maakt het dat je iemand inspirerend vindt of dat je je aan iemand kan optrekken? De grootste angst, gemiddeld gezien, voor de mens is spreken in het openbaar. Dat komt door het evolutionaire belang, als je wordt afgekeurd (uitgestoten) dan moet je het leven in je eentje oplossen. De inhoud kennen we vaak goed maar wat doet je lichaam als op je op die spot staat? Gelukkig kan je dit clusteren en behandel ik samen met jou onder anderen lichaamstaal, stemgebruik en verhaalsopbouw.

Contact opnemen